Rit Klein Brabant

Op 2u 42 min hebben we zondag 81,70 km gereden. Een vlot tempo onder een stralende zon gevolgd door alweer een terrasje.
Geen noemenswaardige gebeurtenissen of incidenten tijdens de rit, behalve dan dat wegkapitein Kenny aan het kruispunt van de Linthoutstraat
en de Merchtemsesteenweg van zijn fiets viel, niet van vermoeidheid maar waarschijnlijk te laat uit het klikpedaal geraakt.
Wegkapitein Frank had extra veel sprongen in de rit opgenomen tot grote blijdschap van de hardrijders onder ons, en dat waren er veel zondag!
Na de rit was het jaarlijkse fotomoment gepland met een individuele foto van elk lid, een groepsfoto en een foto van het bestuur. De mooiste foto van allemaal,
de foto van het bestuur, wordt nu al in premiëre  vrijgegeven. Er was één kasseistrook opgenomen in de rit van +/- 1 km. Dat was een beetje minder dan de kasseistroken in de klassieker Paris-Roubaix die in de namiddag gewonnen werd door de nieuwe Flandrien Greg Van Avermaet. Volgende week rijden we naar Mere met Philippe Dieussaert. Tot dan!