Gezel(lige) rit

Nat, natter, natste.
Koud, kouder, koudste.
Gezellig, gezelliger, gezelligste.
Gezien het weerbericht kondigde de rit zich al niet aan als geheel droog, maar toch overtrof het de verwachtingen. Verkleumde handjes, bevroren teentjes, water lekkende schoenen, het maakte allemaal deel uit van de rit.
Een rit die nota bene de “Gezellige” rit noemt.
Nen hele dikke proficiat aan de twee “fluitloze” wegkapiteins Gino en Rik die ons de mooie uithoekjes van Onze Lieve Vrouw Lombeek, Leerbeek en Sint Pieters Leeuw lieten zien.
Er kruiste ook een Bianci toer onze wegen en enkele deelnemers aan die toertocht dachten dat wij ook die toer reden en nestelden zich in ons wiel … Tot ze beseften dat ze op het verkeerde spoor zaten. En wij plezier. 🙂
Gelukkig was er daarna de warme ontvangst bij “Gezel” die ons snel de “miserie” deden vergeten. Dank aan Gezel en vooral, volgens de voorzitter, aan de avond … Euh neen, de dag gastvrouw Marleen. (Foutje van de voorzitter).
’t Zal weer de koers op tv volgen worden in uitgesteld relair, wegens in slaap vallen in de comfortabele zetel vrees ik.
Hugo 
Volgende week is Eddy Cooreman aan de beurt met de rit naar Moerbeke.
Opgelet, vertrek voor de A-ploeg  om 08.00 uur.
ps. de leden met een 1* in de aanwezigheidslijst zijn diegenen die de tweedaagse voor volgend jaar zijn gaan verkennen. Een prachtige rit van 172 km naar Chimay.